opinie

Secret Eaters… de update!

Begin vorige maand postte ik hier een bericht over het TLC-programma ‘Secret Eaters’. Toen realiseerde ik me dat ik net zo een voedselsnaaier was als de betreffende deelnemers. Nu, bijna dag op dag, een maand later heb ik mijn leven gebeterd… en kan ik vol overtuiging zeggen: ‘ik ben geen secret eater meer’.

Na het programma heb ik de app MyFitnessPal  gedownload, in eerste instantie puur om te zien hoeveel calorieën ik op een dag naar binnen werkte. Al snel kwam ik er achter dat, als ik zo doorging, ik niet op gewicht zou blijven, maar fors zou aankomen en daar had ik geen zin in. Dus daarom de broekriem aan, doelen gesteld én streng voor mezelf geweest!

En gelukkig kan ik nu zeggen dat dit alles vruchten heeft afgeworpen. Mijn doelen zijn nog niet behaald (hoeft ook niet, daar staan 20 weken voor), maar de eerste zes kilo’s zijn er af. Zit ik nu lekkerder in mijn vel? Nog niet (ik zat er niet echt slecht in hoor), maar ik zit wel een stuk lekkerder in mijn kleding. Dus nog even en ik pas weer in die ene leuke broek die ik 7 jaar geleden kocht en die nog steeds in de kast hangt! Ik weet waar ik het voor doe….

Een gedachte over “Secret Eaters… de update!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s