Over de beroepsouwehoer

1+ 1=3; twee weten meer dan een; drie weten meer dan twee. Kennisdeling is kennis vermeerderen. Iedereen heeft wel een mening over een bepaald onderwerp, ik dus ook. En als ik er het mijne van denk, kan ik het net zo goed opschrijven! Mijn omgeving noemt me niet voor niets een beroepsouwehoer!

Mijn streven is om in een heldere, toegankelijke schrijfstijl en door gebruik te maken van een alledaagse woordkeuze diverse onderwerpen te bespreken. Op deze site (sommigen noemen het een blog, anderen een column, ik noem het mijn uitlaatklep) staat mijn visie, mijn mening weergegeven zonder altijd de diepte in te gaan. Daarnaast publiceer ik ook mijmeringen (door sommigen gedichten genoemd). Of andere teksten, soms door anderen geschreven, waarvan ik het de moeite waard vind om ze hier te bundelen. En aangezien lezen een van mijn favoriete hobby’s is, voeg ik ook af en toe een boekrecensie toe .

En dan nu nog wat over mezelf. Wie ben ik? Pat Quintelier, ik werk als marketing- en communicatiedeskundige en ben echt een bezig bijtje. Naast mijn werk, run ik samen met mijn man ons vakantiehuis op Aruba: Casa Galpy  (dé place to be voor een heerlijke zonvakantie) en blog ik voor At the Caribbean (jouw site voor een echte Caribische vakantie, zowel daar als thuis!).

Marketing / Communicatie
Casa Galpy
At The Caribbean

In mijn vrije tijd vertoef ik graag achter mijn naaimachine (uit een lapje stof een mooi kledingstuk creëren), op de golfbaan om een balletje te slaan, in de tuin om de planten te verzorgen of om van een heerlijke cocktail of goed boek te genieten of… in de keuken om een lekkere maaltijd te bereiden. Of ik schrijf een blog voor mijn uitlaatklep…

Zo, genoeg over mezelf, wil je toch meer over me te weten komen? Kom dan regelmatig terug of volg mij of een van mijn projecten op social media.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s