boeken

Incendio. Tess Gerritsen.

De maand juni is de maand van het spannende boek. Bij aankoop van Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur krijg je daarom het boekje Incendio van Tess Gerritsen gratis (minimale waarde bestelling €12,50). Cadeautjes vind ik leuk om te krijgen, zeker als het ook nog eens een boek is, ongeacht de dikte, grootte, schrijver. Met veel enthousiasme begon ik er dan ook aan.

Incendio wordt omschreven als een thriller, echter, dit was het naar mijn gevoel niet. Het verhaal heeft op zich een spannende verhaallijn, maar het komt niet echt op gang. Ook omdat het meer als een kortverhaal leest, dan als een echte thriller. Ik mis de diepgang in de personages en in de spannende scenes. Verder leest het vlot, is het goed geschreven en hoef je er niet de hele middag voor te gaan zitten.

Citaat: Gejaagd kijk ik hoeveel geld ik op zak heb: wat muntjes en een briefje van vijftig euro. Daar zal ik het mee moeten doen.

Incendio. Tess Gerritsen.

Samenvatting (achterflap): 
Violiste Julia keert terug uit Italië waar ze een bijzonder muziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten speelt, lijkt ze de grip op de muziek én haar leven te verliezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s